Toont alle 4 resultaten

Connetix Ball Run

Connetix Ball Run is een innovatief en creatief magnetisch bouwspeelgoed dat kinderen en volwassenen de mogelijkheid geeft om complexe en fantasierijke knikkerbanen te ontwerpen en te bouwen. Begin met het starterpack waar de Connetix Ball Run al bij zit of koop de uitbreidingsset om je bestaande Connetix speelgoed uit te bouwen tot een volwaardige ball run.

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €109,00.Huidige prijs is: €101,90.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €95,00.Huidige prijs is: €89,80.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €99,00.Huidige prijs is: €92,90.

Connetix Ball Run Materiaal & Structuur

Voeg met de gepatenteerde Connetix Ball Run een extra dimensie van zwaartekracht toe aan het open-ended spel van Connetix speelgoed. Ze zijn gemaakt van het beste duurzame kunststof en met behulp van krachtige magneten klikken alle onderdelen gemakkelijk in elkaar. De kenmerkende geribbelde balbuizen zijn speciaal ontwikkeld om de innerlijke engineer in kinderen naar boven te halen. Dankzij het ontwerp rollen de ballen heel gemakkelijk door de ball run en komen ze niet vast te zitten. En stiekem ook best wel leuk voor volwassenen om weer even terug te gaan naar de ball runs van vroeger en je eigen creativiteit weer de volledige ruimte te geven. De perfecte manier om met het hele gezin met behulp van de STEAM-methode te leren en te ontdekken. Zowel je kinderen ontwikkelen zich, maar ook deze Connetix Ball Runs groeien met de kinderen mee.

De Rainbow Connetix Ball Run in actie

Leer & Ontdek met de Connetix Ball Run

De veelzijdigheid is toch wel hetgeen wat deze Connetix Ball Run zo speciaal maakt. Een uniek ontwerp met verschillende bochten, tunnels, versnellers en speciale effecten zodat iedereen zijn eigen ball run ontwerp kan maken. Dit zorgt voor een actieve stimulering van de fantasie terwijl je continue blijft experimenteren met verschillende opstellingen en designs om de ballen naar beneden te laten rollen. Kinderen leren met behulp van de ball runs over zwaartekracht, versnelling en snelheid van de ball run. De ball runs zijn geschikt voor leeftijd 3+ en kunnen eigenlijk niet ontbreken als basis speelgoed voor ieder kind, speelkamer of leslokaal. Dus, als je op zoek bent naar een speelgoed dat de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen stimuleert, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke concepten in de wetenschap en techniek leren, dan zijn Connetix Ball Runs een uitstekende keuze. Ze combineren speelplezier met educatieve voordelen en zullen zeker een glimlach op het gezicht van elk kind toveren.