Toont alle 4 resultaten

Connetix Knikkerbaan

Met de Connetix Knikkerbaan voeg je een extra dimensie toe aan je Connetix speelgoed. Geef kinderen de volledige vrijheid op een open-ended knikkerbaan te bouwen. Begin met het starterpack waar de Connetix knikkerbaan al bij zit of koop de uitbreidingsset om je bestaande Connetix speelgoed uit te bouwen tot een volwaardige knikkerbaan. 

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €109,00.Huidige prijs is: €100,60.
Sale
Oorspronkelijke prijs was: €95,00.Huidige prijs is: €90,00.

Materiaal en structuur van de Connetix Knikkerbaan

Voeg met de gepatenteerde Connetix Knikkerbaan een extra dimensie van zwaartekracht toe aan het open-ended spel van connetix speelgoed. Ze zijn gemaakt van het beste duurzaame kunstsstof en met behulp van de krachtige magneten klikt alles gemakkelijk aan elkaar. De typische geribbelde bal buizen zijn speciaal ontwikkeld om de innerlijke engineer in kinderen naar boven te halen, dankzij het design rollen de ballen heel gemakkelijk door knikkerbaan en komen ze niet vast te zitten. En stiekem ook best wel leuk voor volwassen om weer even terug naar de knikkerbanen van vroeger te gaan en je eigen creativiteit weer de volledige ruimte te geven. De perfecte manier om met het hele gezin met behulp van de STEAM methode te leren en te ontdekken. Zowel je kinderen ontwikkelen zich maar ook deze Connetix Knikkerbanen groeien met de kinderen mee.

De Pastel Connetix Knikkerbaan in actieLeer & Ontdek met de Connetix Knikkerbaan

De veelzijdigheid is toch wel hetgene wat deze Connetix knikkerbaan zo speciaal maakt. Een uniek ontwerp met verschillende bochten, tunnels, versnellers en speciale effecten zodat iedere kind (en volwassenen) zijn eigen knikkerbaan ontwerp kan maken. Dit zorgt voor een actieve stimulering van de fantasie terwijl je continue blijft experimenteren met verschillende opstellingen en designs om de knikkers naar beneden te laten rollen. Kinderen leren met behulp van de knikkerbanen over zwaartekracht, versnelling en snelheid van de knikkerbaan. De knikkerbanen zijn geschikt voor leeftijd 3+ en kunnen eigenlijk niet ontbreken als basis speelgoed voor ieder kind, speelkamer of leslokaal. Dus, als je op zoek bent naar een speelgoed dat de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen stimuleert, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke concepten in de wetenschap en techniek leren, dan zijn Connetix knikkerbanen een uitstekende keuze. Ze combineren speelplezier met educatieve voordelen en zullen zeker een glimlach op het gezicht van elk kind toveren.