Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

RAINBOW COLLECTIE

De populariteit van Connetix Tiles neemt in rap tempo toe. Deze rainbow collectie is toch wel de meest spraakmakende van de drie. Met kleuren en vormen die tot de verbeelding spreken van alle kinderen. Bedenk, ontwerp, bouw en wees creatief. Ontdek de Connetix Rainbow collectie; zo vind je Auto’s, Mega Packs van wel 212 stuks, Creative Pack, Mini Packs als ook Knikkerbanen van Connetix. Leuk om te geven maar misschien nog wel leuker om te krijgen.


Connetix Rainbow Tiles

Betreed een wereld van STEAM-leren en open-ended spelen met het Connetix® Rainbow assortiment! Met zes heldere regenboogkleuren (groen, blauw, rood, oranje, paars en geel. in een reeks innovatieve pakketten is dit assortiment perfect om de verkenning van kleuren en vormen aan te moedigen. Bouw groots met sterke magneten, ontdek lichtbrekingen met ons unieke afschuinde ontwerp of ontdek de vreugde van het creëren van je eigen knikkerbaan! Ontworpen om de verbeelding te prikkelen en open-ended spelen te bevorderen voor een breed scala aan leeftijden en vaardigheden, zullen Connetix® magnetische tegels meegroeien met kinderen naarmate hun spel en leren zich ontwikkelen.

Bekijk een video van de Connetix Rainbow collectie in actieOver de Connetix Rainbow collectie

✅  De magnetische bouwstenen zorgen ervoor dat kinderen op jonge leeftijd al zelfstandig kunnen spelen zodat jij als ouder je handen en tijd vrij hebt
✅  Een duurzaam spel zonder vast eindpunt zodat ze eindeloos hun creativiteit kwijt kunnen
✅  Gemaakt van 100% niet-giftig ABS-plastic
✅  Connetix Tiles zijn compatibel met andere merken magnetisch speelgoed